Er pebermynte et vanddrivende middel?

Diuretika hjælper din krop til at frigive ekstra vand gennem din urin for at reducere vandretention. Da receptpligtige diuretiske medikamenter kan føre til bivirkninger, kan urte kosttilskud være værd at overveje som alternativer. Friske pebermynte blade og pebermynte olie kan have nogle fordele som et diuretikum, men du bør konsultere din læge, hvis du lider af vandretention og før du bruger urte kosttilskud.

Oversigt over Pebermynte

Pebermynte vokser i Europa og Nordamerika. Du kan bruge bladene til at lave te eller i opskrifter som lammekød med mynte, mint-flavored yoghurt sauce eller frugtsalater med mintgarnishes. Fælles brug af pebermynteolie som kosttilskud omfatter til behandling af hovedpine, muskelsmerter og symptomer på fordøjelsesbesvær, såsom mavesmerter og kvalme. Pebermynte kan være effektiv til at reducere symptomer på irritabelt tarmsyndrom. Pebermynte er en hybrid af vandmine og spearmint, som er et vanddrivende middel, ifølge Encyclopedia.com.

Baggrund om diuretika

Diuretika lindre vandretention ved at opfordre din krop til at frigive ekstra natrium, ledsaget af vand, i din urin. Dette er vigtigt, fordi for meget vand i din krop øger dit blodtryk og lægger stress på dine nyrer. Din læge kan også anbefale diuretika til hjertesvigt, ødem og polycystisk ovariesyndrom. Thiazider, loop diuretika og kaliumsparende diuretika er almindelige klasser af receptpligtige diuretika. Pebermynte kan have diuretiske egenskaber og kan forbedre symptomer på polycystisk ovariesyndrom ifølge University of Maryland.

Anti-Bloating Diet

Pebermynte kan fungere som et diuretikum, hvis du bruger det som led i en sund kost for at forhindre eller reducere opblødning på grund af vandretention. Det er vigtigt at forblive hydreret, og pebermynte tæller i retning af din daglige væskeanbefaling af otte 8 ounce glas væsker om dagen. En diæt med højt natriumindhold har en anti-diuretisk virkning, og frisk pebermynte er meget lav i natrium, med kun 1 milligram pr. 2 spiseskefulde servering. Husk på, at nogle betingelser kan kræve receptpligtige diuretika snarere end simple kosttilpasninger for at opretholde en sund væskebalance i din krop.

Overvejelser

Potentielle bivirkninger af receptpligtige diuretika omfatter svimmelhed, tørst, højere blodsukker eller kolesterol, gigt og menstruelle uregelmæssigheder. Pebermynte forårsager ikke disse virkninger, men du kan være allergisk over for mynte eller opleve halsbrand, når du tager pebermynteolie, ifølge National Center for Complementary and Alternative Medicine. Hvis du forsøger at tabe sig, diuretika eller vandpiller, er det ikke en sund langsigtet løsning, fordi de kun hjælper dig med at tabe vandvægt. Den eneste måde at tabe kropsfedt på er at spise færre kalorier end du bruger.