Ernæringsproblemer, hvis du bruger digoxin og furosemid

Digoxin er et lægemiddel, der normalt ordineres med furosemid til behandling af kongestiv hjertesvigt, en tilstand, hvor hjertet holder op med at pumpe blod effektivt til kroppen. Hjertesvigt forårsager overskydende væske at bygge i din krop. Furosemid, en diuretisk pille, hjælper med at fjerne denne overskydende væske. Digoxin hjælper dit hjerteslag stærkere og med en mere regelmæssig rytme. Du kan opleve dehydrering og kaliumtab, hvis du bruger digoxin og furosemid.

Dehydrering

Diarré og opkast er almindelige bivirkninger af digoxin, ifølge Drugs.com. Hvis disse virkninger vedvarer, kan du udvikle dehydrering på grund af overskydende tab af væsker i opkast og diarré. Furosemid kan også forårsage dehydrering, fordi det medfører øget fjernelse af væsker fra kroppen. Hvis du har væskebegrænsninger, skal du konsultere din læge, før du drikker væsker.

Kalium tab

Furosemid er et kalium-spildende diuretikum. Det betyder, at det forårsager overskydende tab af kalium fra din krop. Lavt kaliumindhold kan være farligt, hvis du også tager digoxin. Du er mere tilbøjelige til at udvikle digoxin toksicitet, hvis du har lave kaliumniveauer. Høje kaliumniveauer forhindrer digoxin i at akkumulere i din krop. Når du tager digoxin med furosemid, øg dit indtag af kaliumrige fødevarer.

Kaliumkilder

Den daglige anbefalede diætindtagelse af kalium er 4,7 g pr. Dag, ifølge National Institutes of Health online medicinsk encyklopædi Medline Plus. Du kan opfylde de daglige krav til kalium ved at spise mad som bananer, appelsiner, appelsinsaft, ferskner, tomater, figner, datoer, svesker, tørrede abrikoser, mælk, yoghurt, kød, fisk, squash, sojaprodukter, limabønner, ærter , Broccoli, brusselspirer, jordnøddesmør og klid.

Symptomer på kaliummangel

Kalium er et vigtigt mineral, der er vigtigt for den korrekte funktion af muskelceller og nerver i hjertet og andre dele af kroppen. Når du tager furosemid, kan du udvikle symptomer på kaliummangel, hvis du ikke erstatter kalium, der går tabt i urinen. Kaliummangel forårsager symptomer som muskelsvaghed, unormal hjerterytme, træthed og lammelse, ifølge NetDoctor, et websted grundlagt af sundhedsvæsenet. Søg omgående lægehjælp, hvis du bemærker disse symptomer.