Jeg føler mig træt efter svømning

Følelse af træt efter en intens træning giver mening, men langvarig træthed kan efterlade dig at undre sig over årsagen. Svømning er en lav-træningsøvelse, der giver dig mulighed for at få en god kardiovaskulær træning uden at stresse dine led. Det vægtløse miljø isolerer og beskytter dig mod tyngdekraften og holder dig også køligere, når du træner i varmt vejr. På trods af svømningens fordele kan visse faktorer, der påvirker din svømningsrutine, føre til kronisk træthed.

Svømning er en energiintensiv form for aerob træning, der bruger alle de store muskelgrupper i din krop. Du opbygger styrke og kardiovaskulær træning gradvist, når du begynder en svømning rutine, tag det let i de første par uger. Svømning kræver fremragende lungekapacitet og effektivitet, og tager et andet færdighedsniveau end landbaseret træning. Gør ikke fejlen ved at afstå næring i de timer, der fører til din svømmetur. Under sprints og intense træningstræning er du afhængig af kulhydrater til brændstof, og hvis du kommer i poolen sulten, vil dine præstationer og energiniveauer synke. Og selvom du ikke vil bemærke det faktum, at du sveder, vil du; så drik rigeligt med vand.

Jo sværere du svømmer, desto mindre effektiv bliver dit slagtilfælde. Hvis du kæmper mod vandets modstand i stedet for at glide igennem det, bruger du mere energi hvert skød, du fuldender. Drej din krop, når du svømmer freestyle og backstroke, men hold hovedet stadig. Løft ikke hovedet, når du tager et ånde, i stedet roter hvis sammen med din krop, udånder under vandet og derefter tager vejret når din kind kommer op over vandet. Selvom du er en distance runner, kan du blive udmattet hurtigt svømning, medmindre du lærer ordentlig vejrtrækningsteknikker og tid din vejrtrækning til din svømning slagtilfælde.

Du kan føle dig træt efter svømning, hvis du har en eksisterende tilstand, eller hvis du er ved at komme ud af og sygdom eller skade. Astma gør vejrtrækning under træning hårdere end normalt, og de kemikalier, der anvendes til desinfektion i poolvand kan forårsage astma-lignende symptomer hos ellers asymptomatiske atleter. Du kan lide de langvarige virkninger af bronkitis eller øvre luftvejsinfektion, og selv om du føler dig godt nok til træning, vil du føle dig træt efterpå, så tag dig tid til at komme helt efter en sygdom, før du går ud til poolen.

Tager for tungt en træningsbelastning i puljen kan resultere i udbrændthed og træthed. Tilføjelse af mere pool tid og øge intensiteten af ​​dine træningsprogrammer hjælper med at forbedre din fitness, til et punkt. Enhver gentagen bevægelse sætter belastning og slid på de muskler, du bruger under træning, og enhver fejl i din teknik bliver forstørret, når du gentager fejlen hundredvis af gange om dagen. Tjek med en svømme coach til fejlfinding af dit slagtilfælde, og tag et par dage af for at lade din krop reparere sig selv.

Brændstof op

Effektivitet vs Force

Forskellige udfordringer

Brænde ud