Prøve vegetariske måltid planer

At spise en vegetarisk kost kan forbedre nogle menneskers sundhed. De fleste mennesker kan i det mindste drage fordel af at inkludere flere vegetariske fødevarer i deres kostvaner. Forbruger en vegetarisk kost er ikke så kompliceret som det kan forekomme i starten; der er masser af sunde, nemme måltider til rådighed, der ikke involverer kød. Proteinrige fødevarer såsom bønner, fuldkorn og nødder kan give lignende teksturer til kød og også størstedelen af ​​kalorier, mens grøntsager og frugter indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler.

Der er et bredt udvalg af morgenmadsmuligheder for vegetarer. Fig og hør havregryn er en mulighed. Den består af rullede havre, tørrede figner, hørfrø, skum eller sojamelk, vand og honning. En anden sund mulighed for morgenmad er en herbed ost og tomat bagel. Dette måltid bruger en fedtfattig cottageost, hakket grønt, hakket persille, hakket basilikum, en lille ristet helkorn bagel og to tykke tomatskiver.

Frokost muligheder for vegetarer varierer fra hjertelige supper og salater til sandwicher og burritos. Den ene omfatter bønne tacos med salat, tomat og æbleauce med kanel til dessert. En anden mulighed er tofu og spinat spredt på fuld hvede toast eller kiks, med en side af kartoffelsalat og et æble. Endnu et andet valg ville være vegansk chili med cornbread og hjemmelavet coleslaw med knust ananas.

Middage og frokoster kan nemt byttes i en vegetarisk kost. Eksempler på vegetariske middage fra bogen “The Dietitians Guide to Vegetarian Diets” af Reed Mangels inkluderer vegetabilske fajitas med courgetter, gulerødder, peberfrugter og løg i tortillas med blød majs, med en side af sorte bønner, en kastet salat og en frisk frugtcocktail . Et andet valg ville være pasta primavera med broccoli, gulerødder og ærter, dampet kale og fransk brød. Friske datoer med valnødder kan spises til dessert.

Der er en overflod af snacks, der er både vegetariske og sundere end deres kødkomponenter. Nemme veggie snacks omfatter gulerødder dyppet i hummus eller et æble med jordnødde eller mandel smør. Frankie Avalon Wolfe, i bogen, “The Complete Idiot’s Guide to Being Vegetarian,” lister også smoothies, rå nødder, frø og tørret frugt som muligheder. Ophold fra morgenmad, frokost eller aftensmad kan også fungere som gode snacks.

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Snacks