Appelsinjuice og proteinpulver

Blander en scoop proteinpulver med 8 oz. Af appelsinjuice giver en næringsrig måltid udskiftning eller en optimal efter-øvelse opsving snack. De fleste proteinpulverfabrikanter foreslår at blande en scoop proteinpulver med 6 til 8 oz. Af vand, mælk eller frugtsaft til en velsmagende drikkevare. En beholder med proteinpulver indeholder næsten altid en forhåndsmålet scoop for at tage gætteriet ud af at betjene størrelser.

Orange Juice Nutrition

En kop usødet frisk appelsinsaft giver 112 kalorier, herunder 26 gram kulhydrater, 21 gram sukkerarter, 2 gram protein og mindre end 1 gram fedt, ifølge National Nutrient Database for Standard Reference. Denne mængde appelsinsaft tilbyder mere end 100 procent af den anbefalede kosttilskud, RDA, af vitamin C, sammen med 19 procent af RDA af folat og 11 procent af RDA af kalium.

Proteinpulvernæring

En 33 gram scoop af valleproteinpulver har 120 kalorier, 23 gram protein, 5 gram kulhydrater og 1,5 gram fedt, ifølge ekspert. Den samme mængde sojaproteinisolat giver 112 kalorier, 27 gram protein, 2 gram kulhydrater og 1 gram fedt. En sammenlignelig scoop æggehvide pulver tilbyder 124 kalorier, 27 gram protein, 1,5 gram kulhydrater og 0 gram fedt.

Forslag

Til en mere smagfuld og mere fyldig drik blandes 1 kop appelsinsaft med en skål med usmagret proteinpulver, en mellemstor banan og 2 spsk jordnøddesmør i en blender indtil glat. Du vil nyde de ekstra fordele ved øget kostfibre fra bananen sammen med hjertesundede umættede fedtstoffer fra jordnøddesmørret. Disse ingredienser bidrager med omkring 300 flere kalorier til din drikkevare, hvilket gør det mere af et måltid erstatning end en snack.

denaturering

Citronsyre i appelsinsaft og andre citrusjuicer denaturerer proteinet i proteinpulver før indtagelse mere end andre væsker som mælk og vand. Selvom dette kan påvirke smagen af ​​din drikke negativt, ændrer den ikke signifikant dens ernæringsmæssige effekt. Når du drikker drikken, vil den meget stærkere saltsyre og pepsin i din mave deature proteinerne i aminosyrer til brug i din krop.