Årsager til forsinket gang i spædbørn

Børn når mange forskellige milepæle i de første par år af livet, med en af ​​de mest mindeværdige at være evnen til at gå. De fleste børn får mulighed for at gå uafhængigt mellem 11 og 15 måneder. Hvis dit barn ikke går med 18 måneder, betragtes hans fremskridt som forsinket. Forsinket gang er ofte ingen grund til bekymring, men der er normalt en grund til at det sker.

Forsinket motor modning

Nogle børn går lidt senere end normen, og årsagen skyldes en forsinkelse i modenhedens modenhed. I disse tilfælde nås alle andre milepæle i tide, og motorens færdigheder er af normal kvalitet, de er bare senere end de burde være. Vær tålmodig, fordi forsinkelsen ikke er et resultat af et alvorligt underliggende problem.

Udviklingsforsinkelser

I nogle tilfælde vil et barn vise en forsinkelse i alle motoriske færdigheder plus en forsinkelse i udviklingsområder. Han kan lide af abnormiteter i muskel tone og magt og har dysmorfe træk eller en anden kropsstruktur. Muskeldystrofi, cerebral parese og Downs syndrom er eksempler på udviklingsmæssige problemer, der kan få dit barn til at gå senere. I nogle tilfælde af udviklingsforsinkelser kan barnet ikke gå overhovedet.

temperament

Nogle gange kan dit barns naturlige temperament få hende til at gå senere, end du ville have ønsket. I nogle tilfælde kan børn, der er nemme at gå og indhold til bare at ligge på ryggen og stirre og underholde sig selv, ende med at gå senere. Der er ikke noget problem eller grund til bekymring, barnet er bare ikke i et skynd at gå overalt og er glad, hvor hun er. I den modsatte ende slutter babyer med crabby-dispositioner ofte før.

Miljø

Omstændigheder, der er uden for barnets kontrol, kan resultere i forsinket gang. Hvis en baby har været syg i en periode med meget løgn eller hospitalsophold, kan hun gå sent. Med så meget fokus på medicin og godt, bliver det typiske skema kastet af kurset. Også en baby, der bæres af sine forældre overalt og ikke har mulighed for at være mobil, kan ende med at komme til foden lidt senere.