Gennemblødt og hakkede hænder i mælk

Tørre og hakkede hænder kan være forårsaget af koldt, tørt vejr, mangel på fugt i håret, overskydende udsættelse for vand og endda ved brug af varmt vand. Nogle gange er lotioner og fugtighedscreme ikke nok til at helbrede tørre, revne hænder. Kig i dit køleskab, og du vil sandsynligvis finde et produkt, du kan bruge til at få lidt lindring – mælk. Mælkesyren, der findes i mælk, hjælper med at slough off døde, tørre hud, mens fedtindholdet giver fugt. Sug dine tørre, revne hænder i mælk om en gang om ugen for at hjælpe med at genoprette fugt og helbrede tørheden.

Hæld to kopper mælk i en mikrobølge-sikker skål og opvarm den i mikrobølgeovnen i 30 til 45 sekunder, indtil den er varm. Brug fuldmælk frem for lavmælk eller skummetmælk. Fuldmælk giver mere fugt.

Placer begge hænder i skålen, så den tørre og revnede hud er helt nedsænket. Lad dine hænder lække i mælken i 10 til 15 minutter.

Fjern hænder fra mælken og skyl i køligt vand. Pat dem tørre med et blødt håndklæde, og anvend derefter fugtighedscreme liberalt på huden.