Hvordan man tykker tyndere hår

Både mænd og kvinder kan miste deres hår. Angst over tabet sender mange til apoteket for minoxidil og andre til kosmetisk kirurg til hårtransplantationer. Men at skjule hårtab behøver ikke at være så kompliceret. Et par hæfteklammer fra skabet kan hjælpe med at gøre tyndere hår ser tykke og sunde ud. Hvis dit hårtab er pludseligt og uforklarligt, skal du dog kontakte din læge for at udelukke eventuelle underliggende medicinske tilstande.

Vælg en kort hår stil med flere lag. Korte lagdelte hårstile giver illusionen af ​​tykkelse, mens langt hår ofte gør, at selv naturligt tykt hår ser fint og tyndt ud.

Tilsæt 2 spsk bagepulver til din shampoo. Bagepulver binder til håret, hvilket gør det tykkere og fyldigere, ifølge “The Hair Care Science” af Claude Bouillon og John Wilkinson. Selvom skylning fjerner det meste af bagepulveret, forbliver mikroskopiske partikler i håret, hvilket giver det et fyldigere udseende.

Tilsæt 2 spsk havregryn til din balsam. Ifølge “Hårpleje: En illustreret dermatologisk håndbog”, ved Dr. Zoe Diana Draelos, øger havremel naturlig volumen ved at efterlade skarpe, mikroskopiske partikler i dit hår, efter at du har skyllet. Arbejd balsam i din hovedbund og rødder for det bedste resultat.

Påfør mousse til dit hår før styling. Mousse hjælper håret til at se fyldigere ved at udfylde huller i kniplerne.