Er bøfkødet, jorden chuck eller jorden rundt den skæve?

Hele oksekød er pr. Definition frisk eller frosset hakket kød fra forskellige dele af koen, ifølge Texas A & M Agrilife Extension Service. Hvis etiketten angiver et bestemt stykke, som f.eks. Rund eller chuck, kan den kun komme fra den del af dyret. Hvis det simpelthen er mærket bøf eller hamburger, kan kød og fedt komme fra flere nedskæringer.

Jordrunde er generelt den skæmmeste af de tre nedskæringer, 90 procent magert og kun 10 procent fedt, rapporterer University of Wisconsin-Madison. Ground chuck vejer typisk ved 85 procent magert. Medmindre andet er angivet, er de fleste kødmærkede kødkød 70 procent magert. Tjek etiketten dog. Kødkød kan indeholde så meget som 95 procent magert kød ifølge den amerikanske afdeling for landbrugs næringsstofdatabase.

Magert kød