Ernæringsmæssige værdier af ost

Ost kan være den perfekte komponent til at fuldføre dit måltid eller snack. Et par måder at bruge ost på er osteplader med druer, æggehvide og cheddarostfritburritos, schweiziske ost og skinke sandwich, græske salater med fetaost, pasta med parmesanost og kylling bagt med mozzarellaost. Ost er en kilde til mange vigtige næringsstoffer, herunder protein af høj kvalitet, og det kan være en regelmæssig del af en sund, afbalanceret kost.

En ounce af de fleste slags ost har 95 til 120 kalorier, selvom fetaost er lidt lavere, med 75 kalorier pr. Ounce. Højkalorimat, såsom fedtfattig ost, kan føre til vægtforøgelse. Overvåg dine portionsstørrelser og spis dem med kalorier med lavere kalorieindhold for at undgå dette. Prøv shredded schweizisk ost som en topping til løg suppe, revet parmehane i en omelet lavet med æggehvider og en grøn salat med tærte æble og blå ost.

En ounce cheddarost har 9,4 gram fedt og 6 gram mættet fedt og en ounce brieost 7.8 gram fedt og 4,9 gram mættet fedt. Mættet fedt hæver dine kolesterolniveauer, og sunde voksne på en 2.000-kalorie diæt bør begrænse forbruget til 20 gram pr. Dag. Ost er blandt de bedste kilder til faste fedtstoffer i den typiske amerikanske kost, i henhold til 2010 Dietary Guidelines for Americans. Vælg fedtfattige mejeriprodukter for at begrænse dit forbrug af mættet fedt og kalorier. En ounce med fedtfattig cheddarost har 2 gram fedt og 1,2 gram mættet fedt.

En ounce af cheddarost giver 200 milligram calcium eller 20 procent af den daglige værdi baseret på en 2.000-kalorie diæt. Blød ost har mindre calcium pr. Portion, med 52 milligram i en 1 ounce servering Brie-ost. Calcium er nødvendigt for at opretholde stærke knogler. Spis din ost med en kilde af D-vitamin for at forbedre din krops evne til at absorbere calcium fra osten. Vælg ost beriget med D-vitamin eller få en pizza med ost og ansjos.

En ounce med almindelig cheddarost har 247 milligram natrium. De fleste ost indeholder natrium på grund af det tilsatte salt under ostefremstillingsprocessen. Ikke tæller retter med ost som pizza og pasta retter, ost giver 3,5 procent af den samlede mængde natrium i amerikanernes kostvaner i henhold til 2010 Dietary Guidelines for Americans. En diæt med højt natriumindhold kan øge risikoen for hjertesygdomme, nyresygdom og slagtilfælde, og sunde individer bør begrænse daglig indtagelse til 2.300 milligram pr. Dag. En ounce af reduceret natrium ost har kun 4 milligram natrium.

Kaloriindhold

Fedt i ost

Calcium i ost

Natrium i ost