Hvordan man sover bedre, når du er forkølet

Læger på Mayo Clinic rapporterer, at de fleste voksne vil have overalt fra to til fire forkølelser om året i gennemsnit, og børn kan få op til 10 forkølelser om året. De anbefaler søvn som et af de vigtigste retsmidler til forkølelse. Det kan være svært at få resten, du har brug for til at helbrede fra en forkølelse, men når dit hoved er tøst, hoster du og du kan bare ikke blive komfortabel. Mangel på søvn kan medvirke til at forkølle alvorligheden.

Gurgle med varmt saltvand for at berolige din hals, inden du lægger dig ned. Prøv at drikke varm te med honning og citron som et andet alternativ til ondt i halsen. Hold teen ved siden af ​​din seng, så du kan nippe den, mens du falder i søvn.

Brug en ekstra pude eller to til at hæve dit hoved, så dine bihuler ikke drypper ned på ryggen af ​​halsen. Pile nok puder bag dit hoved og over ryg, så du sidder halvt op.

Tag kodein, der er ordineret af din læge lige før du ligger. Lægemidlet er et narkotisk middel og forårsager døsighed. Læger ved American Academy of Family Physicians rapporterer, at kodein ikke bør bruges til forkølelse hos børn.

Spis en varm skål kyllingsuppe. Læger på National Institutes of Health rapporterer, at kyllingesuppe, selvom en gammeldags folkemedicin, kan være en af ​​de bedste måder at få lidt hvile på og hurtigt helbrede fra en forkølelse. Varmen, væsken og saltet kombinerer for at lette symptomerne og give trøst, så du kan sove.

Kør en luftfugter, hvor du sover. En luftfugter kan bidrage til at berolige tørre bihuler, knækkede læber og blodige næser, der ofte ledsager en forkølelse. En luftfukter kan hjælpe dig med at trække vejret lettere, så du kan sove.