Næringsmæssige fakta om fava bønner

Fava bønner sprænger med ernæringsmæssige fordele. Fremragende kilder til fiber, folat og lavt fedtindhold, disse lysegrønne bønner har længe været populære i Afrika, Mellemøsten, Asien og Europa.

Ernæring af kogte fava bønner

En 1-kops servering fava bønner kogt uden salt giver 187 kalorier, 33 gram kulhydrater, 9 gram fibre, 13 gram protein, 1 gram fedt og ingen kolesterol. Derudover tilbyder denne servering fordelene ved 177 mikrogram folat eller 44 procent af den daglige værdi baseret på en 2.000-kalorie diæt. Kalium, calcium, mangan og fosfor er også vigtige næringsstoffer til stede i fava bønner.

Hermetiske Fava Bønner

Hermede fava bønner giver tilsvarende ernæring til friske, kogte bønner undtagen en 1-kops servering af dåsebønner giver 1.160 milligram natrium, mens den samme størrelse servering af råbønner kogt uden salt giver kun 8 milligram natrium. American Heart Association anbefaler at forbruge ikke mere end 1.500 milligram natrium hver dag og bemærker, at overforbrug af natrium er stærkt forbundet med udviklingen af ​​højt blodtryk.

Sundhedsmæssige fordele

Ved anbefaling af fødevarer, der kan bidrage til at mindske risikoen for hjerte-kar-sygdom, foreslår USDA-diætretningslinjerne for amerikanere, 2010 proteinkilder, der er lavt i alt og mættet fedt, samt fødevarer med høj fiber. Fava bønner opfylder begge disse foranstaltninger og rang som en næringsdækket mad, hvilket betyder en, der tilbyder betydelige vitaminer og mineraler for mængden af ​​kalorier det giver.