Ris congee for diarré

Effektiv behandling af diarré kræver ikke medicin. Diarré er en almindelig tilstand, der forårsager tre eller flere løse afføring om dagen og kan omfatte mavesmerter. Diarré er den næsthøjeste årsag til spædbørnsdød, ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Det forekommer dog sjældent i USA. Nogle fødevarer hjælper med at klare diarré. Rice congee anbefales af ernæringsekspert og forfatter Phyllis Balch som en effektiv kilde til behandling af diarré i hendes bog “Prescription for Nutritional Healing.”

Rice Congee Effects

Rice congee er intetsigende og lav i fiber, så det forstyrrer ikke fordøjelsessystemet. Vandet i riskongen hjælper med at genopbygge din krops elektrolytter, som går tabt i løs afføring.

Rice Congee Opskrift

Lifelong AIDS Alliance, en nonprofit organisation, der tjener mennesker, der lever med hiv / aids, anbefaler at bruge 1 kop arborio ris, otte til 10 kopper vand og 1 tsk. Af salt. Smør ingredienserne sammen med risen i ca. en time, indtil den bliver en tyk grød. Tilsæt ingredienser som ahornsirup, bananer, kanel eller frugt spredt til at sødme kongen. Hvis din diarré er vedholdende, skal du spise riskongen tre gange om dagen i nogle dage.

Diarré årsager og behandling

Fælles årsager til diarré omfatter en allergi reaktion, madforgiftning, virusinfektion og bivirkninger på medicin. Hyppige afføring er kroppens forsøg på at slippe af med bakterier eller virus, der forårsager diarré. Diarré bør ikke vare mere end et par dage, så kontakt læge, hvis diarré fortsætter efter tre dage. Drik otte til 10 glas vand, sodavand eller sportsdrinks dagligt. Drik 1 til 3 kopper væske efter løs afføring. Spis fire til seks små lavfibre måltider i løbet af dagen, i stedet for tre store måltider. Indarbejde bananer, toast og æblefrø til dine måltider. Hvis opkastning opstår, hold dig til klare supper, gelatine og skål.

Overvejelser

National Institutes of Health online medicinsk encyklopædi Medline Plus anbefaler at undgå anti-diarré medicin medmindre instrueret af en læge. Visse infektioner eller form af diarré kan forværre på grund af medicin. Kronisk diarré er, når du har løs afføring i mere end fire uger. Rådfør dig med en læge, hvis dette sker, og spis mad som helhvede korn og klid til tykkere afføring. Medikament indeholdende psyllium vil hjælpe med at størkne afføring.