Er majs opfedning?

Fede fødevarer er normalt højere i kalorier end fedtfattige fødevarer, og kan føre til uønsket vægtforøgelse. Fastholdelse af dit anbefalede daglige kalorieindtag ved at vælge en række sunde fødevarer hjælper dig med at opretholde en sund kropsvægt. Hvis du bruger en 2.000-kalorie-en-dag diæt, anbefaler det amerikanske landbrugsministerium, at du spiser 2,5 kopper grøntsager om dagen, herunder 5 kopper stivelsesholdige grøntsager som majs hver uge. Afhængigt af hvordan majs er tilberedt, er det normalt ikke opfedning.

Fat Anbefalinger

Da fedt indeholder 9 kalorier pr. Gram og kulhydrater og protein hver indeholder 4 kalorier pr. Gram, kan spiser en masse fede fødevarer føre til vægtforøgelse. Mængden af ​​fedt, du skal spise, afhænger af din samlede daglige kalorieindtagelse anbefalinger til vægt vedligeholdelse. Hvis du er voksen, anbefaler Institut for Medicin, at du bruger 20 til 35 procent af dine daglige kalorier fra totalfedt, og det amerikanske landbrugsministerium opfordrer dig til at forbruge mindre end 10 procent af dine daglige kalorier fra mættede fedtstoffer. Derfor, hvis dit energiindtag er 2.000 kalorier om dagen, forbruge mellem 44 gram og 78 gram totalt fedt og mindre end 23 gram mættet fedt hver dag.

Ernæringsmæssige oplysninger

En serveringsstørrelse majs er en halv kop. Hermetisk majs med tilsat salt indeholder ca. 60 samlede kalorier pr. Portion og 10 fedt kalorier pr. Portion eller ca. 1 gram total fedt. Derfor er hermetisk majs cirka 17 procent fedt, som de fleste mennesker ikke ville overveje opfedning. Corn giver også 3 gram fiber, 11 gram kulhydrater og 2 gram protein, jern og C-vitamin i hver servering.

Fedt i majs

Selvom majs indeholder noget fedt, er fedtet sund mono- og polyumættet fedt. Korn indeholder ikke mættede eller transfedtstoffer, hvilket betyder, at den lille mængde fedt, der findes i majs, er hjertesund. Men hvis du tilføjer smør eller margarin til din majs, vil fedtindholdet øges betydeligt.

Overvejelser

Selvom majs ikke er opfedning, er det en stivelsesholdig grøntsag, hvilket betyder, at den indeholder kulhydrater. Forbruger for mange kulhydrater og samlede kalorier kan føre til vægt og fedtforøgelse. Hvis du er overvægtig, opfordrer American Dietetic Association dig til at reducere dit daglige kalorieindtag med 500 til 1.000 kalorier om dagen for et vægttab på 1-2 pund pr. Uge. American Dietetic Association rapporterer også, at reduktion af kulhydrater i stedet for kalorier eller fedt kan hjælpe med kortsigtet vægttab, og reducere dit kulhydratindtag resulterer i et reduceret samlet energiindtag, som er effektivt til vægttab og fedt tab.