Ernæring i kokossukker

Kokosukker er en naturlig sukker erstatning. Det er lavet af blomster af kokosnøddetræet ved at fordampe træets saft. Kokosukker er også undertiden benævnt palmsukker, og de to termer bruges ofte indbyrdes. Kokosukker sælges i forskellige former, herunder som en sirup, en hård blok, en blød pasta eller i en krystalliseret form. Rent kokossukker har et lavt glykæmisk indeks, hvilket gør det til et sundt sødemiddel.

Kalorier og glykæmisk indeks

Ifølge Fit Click indeholder 1 tsk inddampet palmsukker 15 kalorier. Størstedelen er et resultat af dets kulhydratindhold, der primært består af sukkerarter. En teskefuld palmsukker indeholder 3 gram sukkerarter. Kokos- eller palmsukker er dog lavt på det glykæmiske indeks. Low-glycemic-index fødevarer er gavnlige, fordi de ikke forårsager blodsukker niveauer at spike hurtigt og falde hurtigt efter forbrug. Dette gør kokosnød sukker til en sund mulighed for alle mennesker, der ikke lider af en kokosnødallergi, men det er især gavnligt for diabetikere.

Næringsværdier

Kokosukker er rig på næringsstoffer. Det er især højt i kalium og indeholder næsten 10.300 milligram pr. Liter kokossukker. Med den samme måling af milligram pr. Liter er der 2,020 mg nitrogen, 790 mg fosfor, 60 calcium, 290 magnesium, 450 natrium, 4,700 chlor, 260 svovl og også spor mængder bor, zink, mangan , Jern og kobber.

Aminosyre værdier

Kokosukker, fordi det er lavet af kokosnødder, indeholder det samme antal aminosyrer, 16. Aminosyrer hjælper med kroppens metabolisme og med den samlede vækst, reparation og udvikling af kropsvæv, hormoner og enzymer. Glutaminsyre findes i den højeste koncentration i kokosnødsukker; der er 34,2 gram pr. 100 gram sukker. Kokosukker indeholder også høje niveauer af asparaginsyre ved 11,22 gram pr. 100 gram, 15,36 gram threonin pr. 100 gram sukker og 8,24 gram serin. Kokosukker indeholder også lavere niveauer af lysin, histidin, arginin, prolin, glycin, alanin, valin, isoleucin, leucin, tyrosin og phenylalanin.

Indhold af vitamin

Kokosukker er rig på vitaminer, især i vitamin B-8, som også er kendt som inositol. En deciliter kokossukker indeholder 127,7 milligram inositol. Inositol er nødvendig til sund celleudvikling og er en del af B-vitamingruppen. B-vitaminer er nødvendige for metabolisk funktion, vedligeholdelse af sund hud og muskler, forøgelse af nervesystemet og immunsystemet og fremme af cellens udvikling. Følgende mængder for vitaminindhold i kokossukker er for milligram pr. Deciliter. Kokosukker indeholder 77 milligram tiamin, 12,2 riboflavin, mellem 38,7 og 47,1 paraaminobenzoesyre, 38,4 pyridoxal, 5,2 pantothensyre, 40,6 nikotinsyre, 0,17 biotin, 0,24 folinsyre, 9 kolin og sporniveauer af Vitamin B-12.