Low carb kylling gryderetter

Kyllinggryderetter giver en god pause fra almindelig grillet eller pocheret kylling. Foruden fjerkræproteinet indeholder mange gryder masser af kulhydrater. Kyllingegryde har for eksempel flere ingredienser med højt carb-tæller, herunder konditorier, kartofler og ærter. Du kan ændre opskrifterne til gryderetter, såsom kyllingekande, for at reducere mængden af ​​kulhydrater, eller vælg lav-carb grydeopskrifter i stedet, der er afhængige af lav-carb ingredienser til smag og tekstur.

Fjernelse af de øverste og nederste skorster fra en grydepotte giver dig en start med at skære på opskriften. I stedet for at bruge en wienerbrød skal du bruge et tyndt lag smørret brødkrummer, som du har lavet af lav-carb-brød, og drys det over toppen af ​​tæren halvvejs gennem madlavning. Udskift hvide kartofler, ærter eller majs i skålen med lavcarbon grønne bønner, frosne kogte løg, svampe, gulerødder og knoldebrød.

Chili purister fra Texas eller andre steder drømmer aldrig om at lægge bønner i deres chili, og du kan gøre det samme for kylling-chili gryderet. Fyld chili i stedet med mere kylling, grøn chili og tomater, og tilføj ikke-traditionelle ingredienser som skiveskåret selleri og oliven for at tilføje tekstur. Hvis du vil reducere carb-indholdet og spise dine bønner, skal du også reducere mængden af ​​bønner i halvdelen.

Hvis du serverer kyllingegulash alene i en skål, undgår du kulhydrater, som skålen normalt har, når den serveres over ægnudler. Skålen er allerede en low-carb gryde med løg, paprika og dåse tomater. Ved at erstatte almindelig usødet yoghurt til den sure creme, der normalt topper op, redder nogle få unødvendige carbs.

En hvidløg-kylling gryderet er afhængig af den saftige smag og tekstur af ristet hvidløg i stedet for rige cremer, tunge saucer eller kartofler. Brug så mange som tre til fire hoveder af skrællede hvidløgskage, blancher krydderierne i kogende vand i et minut for skind, der kommer let ud. Tilsæt hakkede selleri stilke og frosne små løg til gryderetten parabol sammen med kyllingen, og bages derefter som angivet.

Kyllingpottecirkel revideret

Vær en Chili Purist

Taber nudlerne

Alt er bedre med hvidløg