Graviditet sammentrækninger og motion

Under graviditeten har du mange grunde til at udøve, ifølge University of Maryland Medical Center. Ved at holde aktiv hjælper du med at sove bedre, få den rette vægt og hjælper med at forhindre smerter og smerter. Det kan endda hjælpe med at fremskynde din arbejdskraft og levering. Øvelse kan også spille en rolle i dine graviditets sammentrækninger, under graviditet og arbejde.

Identifikation

Din livmoder rammer hele tiden, men sammentrækningerne bliver stærkere og mere mærkbare, når du er gravid. Du kan føle en hæmning og hæmning af din mave, øget tryk på din blære eller mild til svær mavesmerter, svarende til menstruationskræft. Når du går i arbejde, bliver dine sammentrækninger stærkere og stærkere, indtil din baby er født. Mærkbare regelmæssige eller intense sammentrækninger berettiger et opkald til din læge.

Betydning

Sammentrækninger er din krops måde at forberede sig på at føde, lige fra forskud, der taler livmoderen til de klare spasmer i de sidste øjeblikke af fødslen. Forventende moms kan ikke være i stand til at fortælle forskellen, forklarer den registrerede sygeplejerske Jeanne Faulkner i “Fit Pregnancy” magasinet. Øvelse kan forårsage sammentrækninger for nogle kvinder, og det kan også hjælpe med at lindre smerten ved sammenkædninger under graviditeten.

Kontrakter under træning

Det er ikke ualmindeligt at opleve sammentrækninger, når du træner, fordi motion stimulerer musklerne i livmoderen, hvilket får dem til at indgå kontrakt, forklarer Peg Plumbo, certificeret sygeplejerske-jordemoder og instruktør til sygeplejersker-midwifery-programmet ved University of Minnesota på iVillage .com. Disse sammentrækninger kan være særligt almindelige i anden og tredje trimester af graviditeten, og de vil normalt nedsætte sig selv inden for få minutter. Hvis de ikke gør det, eller hvis du er bekymret for dem, skal du kontakte din læge.

Øvelse under sammentrækninger

At få lidt motion under arbejdet kan faktisk hjælpe dig med at komme igennem dine sammentrækninger og fremskynde din arbejdsstyrke langs mindre smertefuldt, siger sygeplejersker-jordemoder Katy Dawley i “Fit Pregnancy” magazine. Så længe du ikke er tilsluttet en føtale hjerteovervågning eller på anden måde bedbundet, så prøv lette lunger under sammentrækninger, gynger frem og tilbage på en øvelseskugle eller faldt på alle fire i kattekøtpositionen.

Advarsel

Hvis du oplever sammentrækninger, der virker smertefulde, usædvanlige eller bekymrende under graviditeten, eller hvis dine sammentrækninger ledsages af blødning eller vaginal lækage, skal du straks kontakte din læge.