Havregryn detox kost

Morgenmad betragtes som det vigtigste måltid på dagen, og din morgenmad valg kan hjælpe dig med at tabe sig og sænke dine kolesteroltal. Havregryn Kostet indebærer at spise havregryn tre gange om dagen for at bremse appetitten, tabe overskydende pund og sænke dit totale og lavdensitets lipoprotein-kolesterolniveau. Kontakt din læge, inden du foretager ændringer i din kostplan.

Betydning

Der er flere versioner af havregrynsdiet, og der er ingen specifik diætplan at følge for at høste fordelene ved at spise havregryn, ifølge EveryDiet i artiklen “Havregryn Kost”. En fiberbaseret kost baseret på at spise havregryn flere gange om dagen inkorporerer sunde hele korn i din spiseplan, hvilket kan hjælpe dig med at tabe sig, især hvis du erstatter havregryn med raffinerede kulhydrater eller fødevarer med højt indhold af mættet fedt.

Fungere

Ifølge ABC News hjemmeside i artiklen “Glem kostpiller, prøv havregryn,” kan spise havregryn være effektiv som et vægttabværktøj, fordi det er rig på opløselig fiber. Opløselig fiber udvider og sidder i tarmene i længere perioder, hvilket kan tilskrives en følelse af fylde i længere tid efter at have spist. Opløselig fiber svækker også hastigheden, som næringsstoffer strømmer gennem blodbanen, hvilket kan hjælpe dig med at føle dig sløv.

Prøvemåltider

EveryDiet foreslår at spise 1/2 kop havregryn til morgenmad, frokost og aftensmad. Til morgenmad tilsættes 1/2 kop skummetmælk, 1/2 tsk. Kanel og 1 el. Rosiner til havregryn. Til frokost, spis 1/2 kop low fat yoghurt og en banan ud over havregryn. Til middag spiser du en salat og 4 oz. Af grillet kyllingebryst. Tilføje måltiderne med snacks hele dagen, som blåbær eller rågrøntsager.

Overvejelser

Havregrynsdiet opmuntrer til at spise mellem 900 og 1200 kalorier om dagen, bemærker EveryDiet. Dette er lavere end det anbefalede gennemsnitlige daglige kalorieindtag for en voksen, som er 2.000 kalorier om dagen. Spice dine måltider og spis en række sunde fødevarer hver dag som fisk, spinat, æbler, druer, appelsiner, gulerødder, rød paprika og selleri.

Ekspertindsigt

Ifølge MayoClinic.com kan spise 10 g eller mere af opløselig fiber hver dag, hvilket reducerer dit lipoprotein med lav massefylde eller dårlig kolesterol og total cholesterol. En og 1/2 kopp havregryn pr. Dag, det samlede beløb, der anbefales til havregrynsdiet, indeholder 6 g opløselig fiber. For at sænke dit kolesterol skal du spise mindst 4 g ekstra opløselig fiber hele dagen. Frugt, grøntsager og fuldkorn indeholder opløselig fiber, der hjælper dig med at nå 10 g opløselige fibre om dagen.