Hvordan man behandler eksem og psoriasis med bananskræl

Eksem og psoriasis er almindelige dermatologiske tilstande, som påvirker mange mennesker. Eksem har ingen kendt årsag, medmindre de fleste har en tør, ultrafølsom hud og et problem i immunsystemets funktion. Stress eller andre psykiske problemer forværre symptomerne. Psoriasis skyldes en acceleration i hudcellernes livscyklus, hvilket resulterer i udvikling af tykke, skællede hvide hudpletter eller plaques. Banan peeling indeholder naturlige antiinflammatoriske antiseptiske, køleegenskaber, der kan hjælpe med at lindre eller reducere symptomernes sværhedsgrad. Kontakt din læge, inden du starter alternative behandlinger eller terapier.

Bland banan peels og kul tjære for at lave en pasta, der kan anvendes på berørte områder. For at lave pastaen, brug flere bananskræller og terninger i små stykker og sæt i en blender i et par minutter. Tilsæt kulstjære til blandingen. Ifølge National Psoriasis Foundation er kul tjære afledt af naturligt kul og bruges til behandling af hudforhold. Kul tjære er tilgængelig som over-the-counter topiske lotioner og shampoo. Placer pastaen på huden og gnid let i det berørte område. Banan peeling indeholder fedtsyrer. En undersøgelse, der blev offentliggjort i 2004 i “Journal of Dermatological Treatment”, konkluderede, at brugen af ​​den topiske medicin Exorex, der indeholdt 1 procent kulstjære og en analog bananskrælle bestående af esterificerede essentielle fedtsyrer, viste positive resultater i behandlingen af Mild til moderat psoriasis.

Lav en maske til eksemudslæt på ansigt og nakke. Hæld to bananhudskræller og bland med hakkede avocado og to skjeer med ren økologisk honning. Hæld blandingen i en blender og tilsæt sojamælk til konsistens. Opbevares i køleskabet i et par timer. Påfør den kolde pasta blanding på berørt hudområde. Bananskrælblandingen kan hjælpe med at reducere kløe, betændelse og tørhed fra eksem. Pastaen kan påføres på de fleste udsatte områder af kroppen. Test blandingen for eventuelle mulige allergiske reaktioner på et lille område, før det påføres for omfattende kropsdekning.

Påfør banan peeling direkte til de berørte områder af huden. Hvis tilstanden er mild til moderat, gentag processen flere gange om dagen. Lad skræl på huden i 10 til 20 minutter. Anvend friske skind hvis muligt. Banankræller kan opbevares friske i en tætningspåfyldelig opbevaringspose og anbringes i køleskabet i et par dage.