Procentdel af amerikanere, der koster hvert år

Dieting er en national tidsfordriv. Mens antallet af amerikanere, som kost varierer afhængigt af kilden, viser Boston Medical Center, at omkring 45 millioner amerikanere diæt hvert år og bruger 33 milliarder dollars på vægttabprodukter i deres søgen efter en trimmer, fitter body.

Fordele

Dieting kan føre til vægttab, hvilket giver flere sundhedsmæssige fordele. Det reducerer din risiko for forhold som type 2 diabetes, hypertension, hjertesygdom, slagtilfælde og slidgigt. Du kan få disse fordele ved at tabe kun 5 procent til 7 procent af din kropsvægt ifølge vægtstyringsinformationsnetværket.

Udfordringer

En undersøgelse i tidsskriftet “Psychosomatic Medicine” viste, at slankekure måske ikke er svaret på at være overvægtige eller overvægtige. Dieters får ofte den vægt, de taber, og slankekure forårsager flere psykologiske virkninger, såsom stress, angst, lavere selvværd, depression og irritabilitet.

Calorie Cutting

Skærekalorier er en almindelig måde at slanke på, men det er ikke den eneste metode, i nogle tilfælde kan det være farligt. Nogle kostvaner kræver betydelig begrænsning af kalorier eller eliminering af hele fødevaregrupper, såsom ikke-carb-diæter. Følgende metoder vil føre til næringsstofmangel og bivirkninger som dehydrering eller træthed.

Sunde kostemetoder

Under en sund kost – herunder en til vægttab – kan du nyde alle fødevaregrupper. At erstatte sunde fødevarer til usunde valg er en anden metode. For eksempel kan du erstatte hele korn til raffinerede korn eller udskifte mættede og transfedtstoffer med sunde fedtstoffer. Kontrol af delestørrelser og spise langsommere kan også hjælpe dig med at tabe sig, ifølge American Dietetic Association.

Kostvurdering

Inden du begynder en kost, anbefaler National Institutes of Health at tage et par forholdsregler. Overvej om kost er medicinsk eller ernæringsmæssigt sikker. Pas på advarselsskilte som en overemphasis på en fødevaregruppe, begrænsning af madvalg og mangel på vægt på kaloriforbrug. Kontakt din læge, før du begynder en diæt.