Er cottage cheese en god kost mad?

Hytteost er en ostemandprodukt med en mild smag. Det er en bekvem mad, der er perfekt til at spise ud af kartonen eller i salater eller til brug for bagning. Det er en favorit mad blandt bodybuildere, da den har et højt indhold af kaseinprotein, mens det er relativt lavt i kalorier. Det betragtes som en god kost mad.

Det er ligegyldigt, om du vælger stor eller lille ostemassehvideost, men du bør vælge reduceret fedt eller fedtfri for at reducere kalorierne og mættet fedt i din kost. Vægttab kræver, at du reducerer dine kalorier, så du spiser mindre end du brænder; en god kost mad hjælper med at fylde dig uden at tilføje for mange kalorier. Energitætheden af ​​en fødevare er mængden af ​​kalorier i en servering af den mad. Reduceret fedt og fedtfri hytteost er lavt energi-tæt mad og kan være godt for en kalorieindhold med lavt kalorieindhold. Regelmæssig hytteost har 113 kalorier pr. 4-oz. Servering, mens den samme del af nonfat cottage cheese har 82 kalorier. Det gør en god snack alene eller med nogle frugter eller grøntsager, eller du kan få det som en del af et let måltid med en salat eller på fuldkornsbrød.

En 4-oz. Servering af fedtfri cottageost indeholder kun 5 g kulhydrater, hvoraf 4 kommer fra sukker. Høstost kan danne grundlag for et stort højt proteinindhold, lavt kulhydratlunch eller en snack. Smagen passer godt med friske grøntsager, såsom peberfrugter eller med frugter, herunder ananas, ferskner eller bær.

En 4-oz. Servering af cottage cheese har omkring 13 g protein af høj kvalitet med de essentielle aminosyrer, du har brug for at få fra din kost, ifølge Harvard School of Public Health. Hytteost er lavere i kalorier end mange andre gode proteinkilder. Det giver også næsten 10 procent af den daglige værdi for calcium, et essentielt mineral til stærke knogler.

Natrium giver ikke kalorier, så det påvirker ikke din vægt, men en natriumnat diæt kan øge dit blodtryk. Hytteost har ca. 411 mg natrium i en 4-oz. Servering, og diætretningslinjerne fra US Department of Health and Human Services i 2005 anbefaler, at sunde voksne begrænser natrium til 2.300 mg om dagen. En sund kost udelukker ikke eller stole meget på nogen enkelt fødevare eller fødevaregrupper, så en moderat mængde cottage cheese kan sandsynligvis passe ind i de fleste sunde kostvaner.

Kalorier

Kulhydrater

Protein og Calcium

Overvejelser