Hvordan man bruger slim-mate cassia angustifolia senna te til slankekure

Cassia angustifolia er en asiatisk urt, der bruges som en naturlig afføringsmiddel og diuretikum. Mere almindeligt kendt som senna, er bladene af denne urt gjort til en te og markedsført som et vægttab hjælp under varemærket Slim-Mate. Mens fortalere af cassia angustifolia senna te hævder det hjælper diætister kaste uønskede pund, hævder det medicinske samfund, at ethvert vægttab i bedste fald er midlertidigt, som følge af den øgede eliminering af affaldsmateriale. Vær forsigtig, når du udfører en senna te diæt rense for at undgå uønskede bivirkninger.

Fortynd teen i starten af ​​kosten rens for at undgå maveirritation. Anbring en tepose i en gryde fyldt med 4 kopper kogende vand. Dæk panden, flyt den af ​​varmen og lad teposen bratte i tre minutter.

Drik 1 kop af den fortyndede te om morgenen og ved sengetid i de to første dage af din kostrensning. Opbevar den reserverede te fra den fortyndede tebatch i køleskabet.

Placer en tepose i bunden af ​​en teacup eller et krus. Tilsæt 1 kop kogende vand. Lad teposen stejlere i to minutter.

Drik en kop fuld styrke te ved sengetid i op til 10 dage.

Tag et kaliumtilskud under senna-te-diætrensningen for at reducere teens kaliumreducerende virkninger. Det anbefalede daglige indtag af kalium er 4,7 g, ifølge Colorado State University Extension. Brug kaliumtilskuddet som angivet på flasken.

Drik masser af væsker for at holde dig godt hydreret under kostrensningen. Indtag mindst otte, 8 oz. Glas vand om dagen, 100 procent juice eller usødet te er også gode valg. Grøn og oolong te har den ekstra fordel at bidrage til at øge dit stofskifte.