Skal jeg undgå at drikke kaffe, mens jeg er på en lav carb diæt?

Du må ikke føle dig skyldig over at kræve en koffein buzz. Drikke kaffe kan være til gavn for dit helbred, det kan reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme og kan give en vis beskyttelse mod Parkinsons sygdom, ifølge Harvard Gazette. Usødet kaffe er også lavt i kulhydrater – selvom du tilføjer en lille mængde mejeri – så det kan fungere som en del af din lav-carb diæt. Hvis du spiser lavtcarbohydrater for at hjælpe med at reducere dit kolesterol, kan nogle typer kaffe dog modvirke fordelene ved din kost.

Mens der ikke er nogen standardiseret definition af en “low carb” diæt – nogle diæt kræver en ekstremt restriktiv 20 gram kulhydrater dagligt, mens andre kan tillade 100 gram eller mere – sort kaffe kan næsten helt sikkert passe ind i enhver lavcarbonplan . En ounce espresso har kun et halvt gram total kulhydrater, mens en kop brygget kaffe er helt carbfri. Selv tilføje noget mejeri til din brygning sandsynligvis vil ikke bryde mange lav-carb diæter. En 2-spiseskefuld tjener halvanden og halvt, for eksempel, har kun ca. 1 gram kulhydrater. Men hvis du tilføjer sukker til din kaffe, kan dine carbs hurtigt tilføje op. Hver teskefuld sukker indeholder 4 gram kulhydrater, og hvis du tilføjer et par teskefulde til din kaffe – eller drikker et par søde kaffe hver dag – kan du nemt bruge en væsentlig del af din carb-tilskud fra Ernæringsmæssigt blottet sukker.

Mens regelmæssig kaffe sandsynligvis er OK på en lav-carb diæt, vil du gerne fjerne sukkerholdige kaffebaserede drikkevarer, som frapper og lattes. En 16-ounce vanilje latte på en national kaffe kæde indeholder for eksempel 37 gram kulhydrater, mens en 16 ounce caffe mokka eller hvid chokolademokka har henholdsvis 42 og 60 gram carbs. Sukker-laden iced frappe drikkevarer kan pakke i endnu mere kulhydrater, en 16 ounce kanel-flavored frappe på en førende kaffe kæde indeholder en kæmpe 64 gram kulhydrater. Selvom du følger en relativt liberal lav-carb diæt, der tillader For flere gram kulhydrater dagligt, vil en enkelt sukker drik tage en stor del af din carb-tilskud til dagen. Det giver mindre plads i din kost til sunde kulhydrater, som frugter, grøntsager og fuldkorn, der giver næringsværdi ud over kulhydrater.

Hvis du følger en lav-carb diæt til de kardiovaskulære fordele, kan visse typer kaffe modvirke disse fordele. Low-carb diæter hjælper med at sænke dine niveauer af LDL-kolesterol, hvilket er det “dårlige” kolesterol, der træner i dine arterier. Men nogle ufiltrerede kaffe – som kaffe fremstillet med fransk presse eller tyrkisk kaffe – indeholder to kemikalier kaldet kahweol og cafestol, der øger dit totale kolesterolniveau, herunder dit LDL-kolesterol. Gør din kaffe mere lavcarbonhydrater Venligt ved at brygge med papirfiltre. Filtre fjerner kolesterolforstærkende stoffer i kaffe, så du kan stadig nyde alle de kardiovaskulære fordele ved din lavcarbidiet.

Lav kaffe i din lav-carb diæt ved at holde dine blandinger så lave som kulhydrater og sukker som muligt. Hvis du ikke kan drikke kaffe sort, men du vil undgå selv den beskedne mængde kulhydrater i fløde, overvej at bruge usødet sojamelk, tilsæt 1/4 kop usødet sojamelk kun 1 gram kulhydrat til din brygge. Undgå at sød din kaffe med sukker og i stedet vælge et lavt kalorieindhold og sukkerfri naturligt sødemiddel som stevia. Rådfør dig med din læge, før du foretager ændringer i din kost og konsulter en professionel, før du begrænser din kulhydrat for meget. Mens lavcarb dietter har visse fordele – så længe du følger dem under korrekt fagligt tilsyn – begrænser dit carb-indtag for meget, kan du faktisk sænke dit stofskifte og udløse muskelforsinkelse, ifølge Jennifer Ventrelle, MS, RD, i et interview Med Rush University Medical Center. En professionel kan hjælpe dig med at finde ud af et carbindtag, der passer til dig.

Carbs i Almindelig Kaffe

Undgå sukkerholdig kaffe på en lavcarb diæt

Low Carb Diets, blod lipider og kaffe

Low Carb Coffee og Diet Overvejelser