Ernæring i en kyllingekotelet

Kylling koteletter er tynde strimler af kød fra kyllingebryst, der kan bruges i en række opskrifter. Kylling koteletter er et kulinarisk blik lærred, du kan dække dem i sauce eller breading eller grill kødstykker og servere dem på en sandwich. Kyllingekoteletter kan også være egnet til en række diætplaner, da de har lav fedtindhold og kalorier. Bemærk at tilsætning af påfrugt, saucer eller opdræt vil ændre næringsværdierne betydeligt.

Kalorier

Kyllingekoteletter er relativt lave i kalorier, som en 4-oz. Kyllingekotelet indeholder kun 110 kalorier. Dette beløb omfatter 5,5 procent af det daglige anbefalede indtag på 2.000 kalorier, så du skal kunne finde et sted i din kost for kyllingekoteletter. Kylling koteletter er meget lavere i kalorier end endda nogle andre sunde fødevarer, en 4-oz. Grillet laks filet indeholder 233 kalorier. Hvis du skiftede fra at spise 4 oz. Af laks til 4 oz. Af kylling koteletter hver dag, ville du spare 861 kalorier ugentligt, nok til at tabe omkring en fjerdedel af et pund.

Protein

Kyllingekoteletter er en rig kilde til protein, som hver 4-oz. Cutlet giver 26 g. Det beløb er mere end fire gange mængden i et æg, der indeholder 6 g protein. Forbrugende protein er afgørende for dit helbred, fordi det hjælper med at opbygge og reparere din krops celler og væv.

Fed

Hvis du har en fed diæt, kan kyllingekoteletter være et godt valg, som hver 4-oz. Cutlet indeholder kun 1 g fedt. Fedt er det mest kalorie-tætte næringsstof, så højere fedtstoffer har tendens til at være højere i kalorier. Fedt tjener vigtige roller, da det fremmer mæthed, hjælpemidler i absorptionen af ​​vitaminer og hjælper med at sikre en sund vækst.

Kulhydrater

Kyllingekoteletter kan være gode valg for reduceret kulhydratdiet, da de er fri for kulhydrater. Mens du kan tabe sig med en hvilken som helst diætplan, fandt forskning fra marts 2010 udgaven af ​​”Ernæring & Metabolisme”, at lavt kulhydrat, proteinrige kostvaner opmuntrede til fedt tab og opretholdelse af muskelstyrke under vægttab.

Et element af bekymring er kolesterolindholdet i kyllingekoteletter. Hver 4 oz. Cutlet indeholder 70 mg kolesterol, et næringsstof, der kan øge risikoen for hjertesygdom, hvis du spiser for meget. American Heart Association foreslår at begrænse daglig indtagelse til 300 mg, så hver 4-oz. Cutlet indeholder 23 procent af den mængde.

Kyllingekoteletter er generelt lav i vitaminer og mineraler. En 4-oz. Kyllingekotelet indeholder kun 60 mg – ca. 3 procent af det daglige foreslåede indtag – af natrium, 8 procent af det daglige foreslåede indtag af jern og 2 procent af det daglige foreslåede indtag af calcium.

Kolesterol

Vitaminer og mineraler