Ikke-konkurrencedygtige spil til børn

Konkurrencedygtige spil efterlader flertallet af spillerne følelsen forladt eller forstyrret. Når spillere er uoverensstemmende i færdigheder, har visse børn den fordel, der gør det svært at oprette et retfærdigt spil. Ikke-konkurrencedygtige spil skaber en følelse af enhed, samarbejde og støtte. Spillene tillader alle børn at deltage hele tiden uden at branding nogle som vindere og andre som tabere.

Icebreaker spil fokuserer mere på at kende hinanden end at vinde. Disse spil fungerer godt i begyndelsen af ​​skoleåret eller i en gruppe hvor ikke alle børn kender hinanden. Prøv et bestillingsspil, hvor børnene organiserer sig i rækkefølge baseret på et bestemt træk, såsom fødselsdato eller alfabetiske navne. En anden ide er at stå i en cirkel med en strengkugle. Hold enden af ​​strengen og kast bolden til en anden person. Spørg personen et spørgsmål om sig selv. Når hun svarer, holder hun på det punkt på strengen og smider bolden til en anden person. Du ender med en internetforbindelse mellem alle børnene, når du lærer mere om andre.

Samarbejdsspil bede spillerne om at arbejde sammen for at gennemføre en bestemt opgave. Aktiviteten kunne udfyldes med partnere, små grupper eller en stor gruppe. Den menneskelige knude er et eksempel. Deltagerne står i en tæt cirkel og tager hånd i hånd med to andre mennesker. Spillet vil ikke fungere, hvis spillerne holder begge hænder med samme person. Målet er at fjerne den knude, du opretter ved at holde hænderne uden at bryde kontakten med hinanden. Scavenger hunts og skattejagter, der kræver børnene at arbejde sammen som et hold er en anden ide.

Dramatiske spil giver børnene en chance for at udtrykke sig kreativt uden en konkurrencedygtig tone. Disse spil fokuserer mere på underholdning og udtryk værdi af aktiviteten. En ide er at kalde et dyr eller et andet objekt op og få børnene til at efterligne det med deres kroppe. For at efterligne en fugl kan børnene f.eks. Løbe rundt og klappe deres arme mens de kvirrer. Charades er en anden dramatisk spilmulighed for børn.

Mange klassiske musikspil involverer elimination, hvilket fremmer konkurrence. For at fjerne konkurrencen, skal du bare lade alle være i spillet indtil slutningen. Spil fryse dans og lad børnene danse rundt mens musik spiller. Når musikken stopper, fryser børnene. Spillet fjerner typisk nogen børn, der bevæger sig, når musikken stopper, men du kan udelade denne regel for at holde alle i spillet. For at gøre musikalske stole mindre konkurrencedygtige, brug hula hoops i stedet for stole. Fjern en hula hoop hver gang. I stedet for at blive elimineret, skal børnene klemme sammen i hula hoops sammen. Når kun en hula hoop er tilbage, skal børnene stå meget tæt på alt, hvad der passer ind i bøjlen.

Bryd isen

Arbejde som et team

Tilføj nogle drama

Flyt til musikken