Sukkerfri måltid planer

At spise en masse sukker kan forkorte dit liv, siger forskere fra en undersøgelse, der blev offentliggjort i “JAMA Internal Medicine” i april 2014. Deres undersøgelse viste, at jo mere sukker du spiser desto højere risikerer du at dø af kardiovaskulær sygdom. At spise for meget sukker fører også til fedme, diabetes og en lang række andre potentielle sundhedsrisici. Valg til at følge en sukkerfri kost er et skridt i retning af bedre sundhed. Lær hvilke fødevarer der skal fokuseres på, og hvilke fødevarer er uden grænser for at gøre måltidplanlægningen hurtig.

Fødevarer skal medtages

Friske grøntsager og frugter, fuldkorn, magert kød og fisk og skaldyr, almindelig fedmælk og nødder og frø bør danne grundlag for din kost. Frugter indeholder naturligt sukker samt vigtige vitaminer, næringsstoffer og fibre. De er en meget sundere kilde til sødme end fødevarer med tilsat sukker, så lad dem være med i din diæt. Det samme gælder for mejeriprodukter, der indeholder den naturlige sukkerlaktose. Så længe du undgår smagsstoffer med tilsatte sukkerarter, bryder du ikke reglerne.

Mad, der skal undgås

For det meste bør du undgå forarbejdede fødevarer, som er den vigtigste kilde til sukker i den amerikanske kost. Ifølge American Heart Association er de bedste kilder til sukkerarter i den gennemsnitlige kost sodavand, kager, kager, tærter, slik, frugtdrikke, sukkersødemidler, mejeriprodukter og sødede mejeriprodukter samt søde kornprodukter. Hvis man forarbejder forarbejdede fødevarer og vælger fuldfood, når det er muligt, kan det være lettere at planlægge måltidsplanlægningen på en sukkerfri kost.

Hold øje med skjulte sukkerkilder

Selv forarbejdede fødevarer, du ikke tror, ​​indeholder tilsat sukker, kan have en hel del. Krydderier er almindelige skjulte kilder til sukker. Ketchup kan for eksempel indeholde næsten 40 gram tilsat sukker pr. Kop. Grillsauce, marinader og salatdressinger er andre almindelige kilder til sneaky tilsatte sukkerarter. Andre fødevarer, der ofte indeholder tilsatte sukkerarter, er granola barer, korn og pasta saucer. Lær at læse etiketter for at søge sukker i ingredienslisten, samt honning, fructose, melasse, sirup og alt, der slutter med “-ose”.

En dag i livet

En sukkerfri diæt behøver ikke at være kedelig eller utilfredsstillende. Til morgenmad, krymper et æg med spinat og tomater og server det med en skive fuldkornsrød og en halv grapefrugt. Ved frokosttid, pakk friskgrønt toppet med skivede veggies af alle forskellige farver, magert kyllingebryst eller bønner og en ounce knuste valnødder. Kjole din salat med olivenolie og eddike i stedet for flasker salatdressing. Til middag, par en servering af laks eller tun med en servering af brun ris og nogle broccoli stegte med lidt sesamolie og hvidløg. Til en sød finish eller en eftermiddagsmad, øverste ren græsk yoghurt med friske bær.