Hvordan man kan dimensionere et barn til downhill ski

Skiløb er en fysisk krævende sport, selv for de yngste skiløbere. At vælge den rigtige størrelse på ski til et barn hjælper dit barn med at kontrollere bevægelser, hvilket gør skiløb både sjovt og sikkert. At vide dit barns højde og vægt hjælper dig med at bestemme den rigtige størrelse ned ad bakke. Børnehospitalet i Pittsburgh opfordrer forældre til at modstå at købe skis, at deres barn vil vokse ind, da overdimensionerede udstyr kan føre til skade. Hvis du er usikker, så far på forsigtighedssiden, og vælg en kortere længde.

Vælg en ski baseret på alder. Børn under 6 kræver ski, der balancerer for deres lavere tyngdepunkt, så brug for kortere ski. Børn 7 til 12 kan styre længere ski.

Stå dit barn foran dig og få dit barn til at holde på ski. Børn 6 år og yngre har brug for ski, der falder under deres hage. Børn 7 til 12 har brug for ski, der falder midt i ansigtet, men ikke højere end deres pande. Hvis du ikke har ski med dig, måler du disse afstande ved hjælp af et målebånd.

Vælg en ski med bindinger, der lås hælen ind i alle tider. Alpint skiløb ved hjælp af elevatorer til præparerede løber kræver ikke, at dit barns hæle flyder fri.