Hvordan man behandler eksem for afrikanske amerikanere

Eksem er en dermatologisk tilstand, der forårsager kløende røde pletter på huden og kaldes undertiden som dermatitis. Eksem er oftest fundet hos børn, men det kan påvirke voksne. Dr. Susan Taylors BrownSkin.net bemærker, at eksem er almindeligt hos mennesker med brun hud og anses for at være den næsthøjeste hudtilstand for at påvirke afroamerikanere. Mens der ikke er en kur mod eksem, er det muligt at minimere virkningerne af tilstanden.

Bathe eller brusebad i ikke mere end 15 til 20 minutter ad gangen, hvis vandet er varmere end lunken. Hvis du er udsat for eksem på hænderne, skal du bruge lunkent vand, når du vasker op.

Skyl din hud med køligt vand efter træning, sved eller kom i kontakt med en mulig udløseren. Hvis du kommer i kontakt med noget, der vil udløse en stærk reaktion, kan du vaske området med en mild sæbe og skyl godt.

Anbring en kølig komprimering over den berørte hud. For at komprimere, dypp en vaskeklud i køligt vand og vri det lidt ud. Dette vil bidrage til at kontrollere inflammation og kan hjælpe med at lindre kløe.

Påfør en anti-itch-creme, som f.eks. Hydrocortison, foreslår Mayo Clinic. Påfør kun disse cremer, når det er absolut nødvendigt, da de kan bleges eller misfarve mørk hud. Dæk om nødvendigt området for at forhindre dig i at ridse.

Fugt din hud med en tung creme eller olie fugtighedscreme, der er hypoallergen. Det bør ikke indeholde farvestoffer eller parfume.

Tag en oral antihistamin, såsom diphenhydramin, for at hjælpe med at kontrollere kløe. Mange af disse produkter vil gøre dig træt, så tag dem før sengetid.