Hvordan man behandler kolde sår, når gravid

Koldsår er røde støder, der i sidste ende bliver åbne sår på ydersiden og undertiden kinden eller inden i næsen. American Academy of Dermatology siger, at herpes simplex virus type en er den mest sandsynlige årsag til kolde sår, nogle gange kaldet feber blærer. Kvinder, der er gravide med forkølelsessår, kan være i stand til at anvende receptpligtige lægemidler, når de anbefales af en læge. Hjemmebehandling og over-the-counter produkter kan være mindre i risiko, men bør stadig godkendes af en sundhedsudbyder til brug under graviditet.

Vask det berørte område med varmt vand og en blød klud. Såber eller ansigtsrensninger bør undgås, fordi de kan irritere det kolde øm og følsomme hud.

Pat huden tørt som forberedelse til behandling.

Våd en bomuldspindel eller bomuldsbold med en lille mængde heksehassel. MotherNature.com siger, at denne naturlige løsning er en astringent, en opløsning der er i stand til at tørre op for et forkølelsessår. Heksehaselen kan reducere irritation, kløe og hurtige helbredende tid.

Gentag de trin, der begynder med at vaske den berørte hud mellem en og tre gange om dagen. Dette kan fortsættes, indtil sårene heler.