Er tranebærsaft et naturligt vanddrivende middel?

Diuretika fjerner væsker fra kroppen gennem vandladning. De hjælper med at fjerne systemet med overskydende vand og toksiner og bruges ofte i form af receptpligtige lægemidler eller over-the-counter medicin. Men der er naturlige diuretika der opnår den samme effekt, og nogle mennesker tror, ​​at de fungerer bedre. Tranebærsaft er blandt dem. En fordel er, at det ikke nedbryder kaliumkroppen, som foreskrevne diuretika ofte gør. Tranebærsaft har heller ikke bivirkningerne af nogle medicin.

Hvordan det virker

Forskere har fundet ud af, at tranebær har specifikke forbindelser, der forhindrer skadelige bakterier i at klæbe til celler i urinvejen, ifølge National Institutes of Health. Nogle forskere mener, at tranebærsaft kan hjælpe med at behandle sår og tyggegummi sygdom ved at skylle væk bakterier.

Fordele

Tranebærsaft er fyldt med antioxidanter, fibre og vitaminer. Det er højt i vitamin C og kan øge dit immunsystem. Drikke tranebærsaft har været kendt for at behandle og forebygge urinvejsinfektioner og andre blære- og nyreinfektioner. Tranebær indeholder visse syrer, der forhindrer udvikling af nyre. Mineraler i tranebær kan hjælpe med at skylle kroppen af ​​infektioner forårsaget af E. coli bakterier. Saften kan også reducere urinlugt og brændende fornemmelser.

Mangel på bivirkninger

Mange kvinder, især ældre, har stor risiko for urinvejsinfektioner. Selvom antibiotika ofte anvendes til behandling af disse infektioner, omfatter deres bivirkninger gærinfektioner og diarré. Tranebærsaft har vist sig at forhindre urininfektioner uden disse bivirkninger.

Brugt forebyggende

Sundhedseksperter anbefaler at drikke et glas usødet tranebærsaft til at rengøre dit konserveringsmiddel i mad og drikkevarer, hvilket kan øge risikoen for urinvejsinfektioner. Mange forskere mener, at tranebærsaft er mere effektiv til at forebygge infektioner end ved behandling af dem. Tranebærsaft hjælper med at forebygge skader, der følger infektioner, såsom problemer omkring åbninger af huden og urin calcium udskillelse, som kan have smertefulde resultater.

Smag

Hvis du ikke kan lide smagen af ​​denne saft, blandes den med andre frugtsaft eller fortyndes med vand for at få fordelene.