Hvordan man bruger kokosolie til herpes

Kokosolie er afledt af mælken i kokosnødder og består af kokosfedt og laurinsyre, en fedtsyre, der omdannes til monolaurin i kroppen. Monolaurin er et antiviralt antibakterielt stof, der kan ødelægge lipidbelagte vira, der forårsager herpesudbrud. Du kan forbruge kokosolie og anvende det lokalt på din hud for at behandle herpes.

Tag 3 til 4 spsk. Af kokosolie hver dag for at nyde fordelene ved produktet, ifølge NaturoDoc.com. Kokosoliekapsler, der er tilgængelige i mange lægemidler og tilskudsbutikker, sælges ofte til høje priser for små doser, der vil være uegnede for dit helbred. En bedre mulighed er at købe bulk, uberørt kokosolie og tage det lige – en spiseskefuld eller to med hvert måltid rådes af TreeLight.com – eller ved at bruge det som madlavningsrediens.

Udskift smør, margarine og madolie med kokosolie ved madlavning. De fleste kokosolie har en mild smag, som kun mildt påvirker smagen af ​​din mad, hvis overhovedet.

Drab kokosolie på din herpes en gang dagligt. Kokosolie kan være tyk og klæbrig, så nogle mennesker foretrækker at anvende olien før sengetid.

Brug fugtighedscreme eller andre topiske cremer indeholdende kokosolie en eller to gange dagligt. Mængden af ​​kokosolie, der findes i disse hudbehandlinger, er marginal, men det kan hjælpe med at kontrollere din herpes.

Fortsæt med at anvende aktuelle applikationer, indtil din herpes forsvinder. Brug hudlotioner og konsumér kokosolie efter at herpes er forsvundet som en forebyggende foranstaltning for at undgå et fremtidigt udbrud.