Hvordan man underviser fodbold til børn

Forklarer fodbold og underviser spillet til børn ser ud til at være en skræmmende opgave. Der er regler, positioner og spilstrategier at overveje. Men hvis du tager dig tid til at bryde det langsomt ned, og de børn du underviser er interesseret i at lære om spillet, vil det være meget lettere for de unge at afhente. Start med det grundlæggende og vis dem et par grundlæggende for at hjælpe med at lære spillet behageligt.

Grundlæggende

Forklar at der er 11 spillere på hvert hold. Holdet med bolden forsøger at score, og den enhed kaldes forseelsen. Det modsatte hold forsøger at stoppe lovovertrædelsen, og den gruppe hedder forsvaret.

Scoring spiller

Fortæl dine elever, at lovovertrædelsen forsøger at fremme bolden ved at køre eller passere bolden. Quarterbacken passerer fodbolden, løbebåndene løber med det og modtagernes fangst passerer. De offensive linemen giver den blokering, der giver de andre spillere tid og mulighed for at lave spil.

Spil spillet

Forklar, at forsvaret forsøger at tackle spilleren med fodbolden. Foruden at tackle de offensive spillere forsøger forsvaret at opfange passerer og tvinge fumler. De defensive linemen forsøger at holde blokeringserne fra at beskytte quarterbacken og åbningshullerne for det løbende spil. Linebackers tackler løbende ryggen. De defensive rygter forsøger at bat ned passerer, aflytter bolden eller tackler modtagere.

Lær spillere, at lovovertrædelsen skal vinde 10 meter pr. Besiddelse for at beholde bolden ved at tjene en første ned. Hvis overtrædelsen ikke vinder 10 meter, modtager modstanderen besiddelse.

Forklar til ungdommerne at professionelle spil består af fire 15-minutters kvartaler og så gør college-spil. Højskolespil består normalt af fire 12-minutters kvartaler. Hvis spillene er bundet i slutningen af ​​fire kvartaler, spilles overarbejde.

Forklar, at lovovertrædelsen ønsker at flytte bolden helt ned i marken og sætte bolden i endezonen for en touchdown. En touchdown er 6 point værd. Efter at touchdown er scoret, forsøger et hold et punkt efter touchdown ved at sparke bolden gennem målposterne. Et hold kan score 2 point efter touchdownen ved at løbe eller føre bolden ind i endezonen. De ekstra-punktsforsøg forsøges fra 3-yard-linjen.

Fortæl unge, at et hold kan sparke et feltmål, der er værd at 3 point, hvis det ikke får bolden i endezonen til en touchdown. Et feltmål er vellykket, når bolden er placeret på jorden og sparket gennem stolpen.

Fortæl børnene, at et hold kan score 2 point og registrere en sikkerhed, hvis modstanderen bliver tacklet med bolden i endezonen.

Vis de unge hvordan man skal passere fodbolden. Du skal sætte fingrene på snørebåndene og derefter træde og kaste bolden til modtageren.

Demonstrere, hvordan du fanger bolden med dine hænder. En modtager skal lægge hænderne ud foran kroppen og fange bolden og derefter bringe bolden i sin krop. En modtager kan ikke lade bolden ramme sit bryst og derefter prøve at fange bolden.

Vis en ung person hvordan man laver en tackle. Det er vigtigt, at en ungdom kører sin skulder i sin modstanderens midsektion og derefter vikler armene rundt om kuglebæreren og kører ham til jorden. Det vigtigste er aldrig at lede med din hjelm, når du tackler det. Spillere kan lide ødelæggende hoved og nakke skader, når de fører med deres hjelm, og dette skal undgås på alle niveauer i spillet. Selvom alvorlige skader på ungdomsniveau er usædvanlige ifølge en undersøgelse udført af Mayo Clinic Department of Orthopedic Surgery, kan spillerne lære den rigtige måde at tackle som unge og har en langt bedre chance for at undgå større skader senere.

Se et fodboldkamp på tv med din ungdom og peg på, hvad quarterbacken gør, hvordan den offensive line blokerer, og hvordan forsvaret forsøger at stoppe lovovertrædelsen. At se på et gymnasium eller college spil er spændende, men det er meget nemmere at undervise i spillet, når man ser det på tv. Optag spillet, så du kan gå over de store skuespil og vigtige øjeblikke.