Projekt x flyvede versus dynamiske aksler

Dynamiske og Projekt X Flighted golfaksler er to af de mere præmie golfaksler på markedet fra 2011. Disse aksler er rettet mod professionelle golfspillere og konkurrencedygtige amatører med lav handicap. Begge aksler spilles af mange golfspillere på PGA, LPGA og European Tours. Sammensætningen af ​​Dynamic og Project X Fly-aksler har ekstra stabilitet og konisk vægtning for ensartet kugleslag og øget præstation under tryk.

Dynamiske golfaksler er meget populære blandt bedre spillere, da firmaet producerer udstyr udelukkende mod dette segment. True Temper fremstiller den dynamiske linje og hævder, at dens dynamiske guld tilbud er nr. 1-akslen i golf baseret på turbrug. Dynamic Gold-akslen har turnvægning og et højt flex-punkt gennem akslerne for at øge afstanden og den nedre skuddispersion. Stivere modeller er tilgængelige, hvilket giver en lavere bane og en gennemtrængende boldflyvning.

Andre muligheder fra Dynamic gearet mod den bedre golfspiller omfatter Gold SL og Gold TI modellerne. Gold SL er designet til turister og lav-handicap golfspillere, der ønsker at yderligere sænke deres boldflyvning. Dette viser sig nyttigt i blæsende forhold – for øget konsistens – og når man spiller på højde. Designet er dog meget let – men alligevel opretholder den stabilitet, der er nødvendig for gentagelseskugler. Gold TI akslerne er turneringsskafter – designet til touring golf fagfolk. Disse aksler har en meget streng vægtfordeling og tolerance, som giver fagfolk krævende standarder for konsistens.

Projekt X er også populært blandt bedre spillere til at lave stabile og konsistente golfaksler. Projekt X Flighted-aksler er designet med professionelle turister. Virksomheden fremstiller chauffør- og jernaksler, med den nye chaufføraksel, der har en lignende bøjeprofil til sine flystangsaksler. Et fast tip på førerakslen giver en gennemtrængende lancering og lavt spin. Virksomheden hævder sit lave drejningsmoment og forstærket tværsnit “giver den mest stabile aksel ydeevne på turné.”

Mens regelmæssige Project X-aksler har spillet karakteristika, der er begunstiget på turné, har Project X Flighted yderligere forbedringer. Ifølge selskabet har Flighted-versionen en overdrevet ændring i sparkpunkt inden for hver aksel i hele sættet. Dette hjælper med at optimere boldflyvning – de fleste golfspillere kigger efter fladere, gennemtrængende baner. Lange jernaksler har et lavere sparkpunkt for højere boldflyvning, lettere lancering og større afstand. Projektet X Flighted short jernskakter har et højere kick point for en lavere bane, større nøjagtighed og kontrol.

Dynamiske tilbud

Dynamics Tour Proven Shafts

Projekt X Flighted

Flighted In-Depth